Gas besparen door een warmtepomp

Greenworld

Besparen op gas door een warmtepomp
Gas besparen is essentieel om je energierekening te verlagen. Voor een gemiddeld huishouden dat jaarlijks 1.500 m³ gas verbruikt, kan je tot wel €2.200 besparen! Een van de beste manieren om gas te besparen is door over te stappen naar een warmtepomp.

Door de thermostaat lager te zetten, gaat het wooncomfort direct omlaag. Hoewel het verleidelijk kan zijn om een elektrische kachel, infraroodpaneel of zonneboiler te gebruiken, zijn deze niet efficiënt en verhogen ze juist je stroomkosten.

Het is dus verstandig om te investeren in een duurzaam alternatief zoals een hybride warmtepomp, warmtepomp of warmtepompboiler.

Warmtepomp als oplossing
Een warmtepomp is een van de meest efficiënte manieren om gas te besparen. Deze technologie, die ook in hybride systemen en airco’s zit, vermindert je gasverbruik aanzienlijk.

Met een all-electric warmtepomp kun je tot 100% van je gas besparen, terwijl een hybride warmtepomp je gasverbruik met 70% kan verlagen. Dit betekent dat je al snel de investering terugverdient.

Wil je weten hoeveel je kunt besparen met een warmtepomp? Laat je vrijblijvend adviseren door Greenworld voor een oplossing die bij jouw budget past. Financieringsopties zijn ook mogelijk.

Neem contact op