Zonnepanelen

De betrouwbare standaard

Onze zonnepanelen

Wij geven vooraf vakkundig advies.

Bij Greenworld bieden we een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen, perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen in Limburg.
In de keuze van onze zonnepanelen kiezen wij voor de sterkste vermogens, het strakste uiterlijk én de beste prijsklasse. Ons team van experts helpt je bij het selecteren van de meest efficiënte zonnepanelen, afgestemd op jouw energiebehoeften en dakstructuur. Zonnepanelen kopen in Limburg is een slimme investering voor een duurzame toekomst. Met de nieuwste technologieën en materialen zorgen we voor een hoog rendement en lange levensduur van je zonnepanelen. We werken met topmerken en bieden oplossingen op maat, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en service. Greenworld, de plek om zonnepanelen te kopen en te laten installeren in Limburg.

 

We stellen je voor aan de twee standaard panelen die wij uit voorraad voeren: Het beste prijs-kwaliteits paneel met Recom, of het beste oppervlakte-vermogens paneel met Jinko. Wij zijn ook bekend met andere merken panelen, zoals SunPower, Longi, JASolar en nog vele andere. Deze panelen houden we echter niet op voorraad.

RECOM

De betrouwbare standaard

Greenworld heeft in 2021 een overeenkomst gesloten met de CEO’s van het Franse RECOM. Dit betrouwbare Tier1 paneel is van Franse komaf. Zij brengen voor Greenworld op maat geproduceerde, perfect zwart afgewerkte panelen in het sterkste vermogen. Dit is jouw keuze voor hét paneel met de scherpste prijs/kwaliteit verhouding. De panelen zijn goed voorradig en volop beschikbaar, nu verkrijgbaar in vermogens tot zelfs 470Wp. Voor meer informatie klik hier.

Aiko

Hoge opbrengst panelen

Aiko, opgericht in 2009, is één grootste producenten ter wereld. Bij Aiko ligt de focus op kwaliteit en streeft naar geavanceerde technologie. Het bedrijf was namelijk al in de solar R&D voordat het onder eigen merk ging produceren. Juist vanwege die vooruitstrevendheid behoort Aiko daarom nu bij hoogste opbrengst per oppervlak, lees hier meer. Aiko wordt door Greenworld toegepast op daken waar krappe ruimte optimaal gebruikt moet worden. De panelen zijn goed voorradig en verkrijgbaar in vermogen van 445Wp panelen. Voor meer informatie klik hier

Sunpower

De High-end panelen

Sunpower is de top in zonnepanelen, met een prijskaartje. Al jarenlang behaalt deze producent steevast de top van de belangrijkste internationale test van 200 zonnepanelen: de Photon test. Voor dit product betaalt u een meerprijs van ongeveer 300%, maar daarmee heeft u topkwaliteit panelen met garanties tot wel 40 jaar! Voor meer informatie klik hier. Let op: Sunpower is niet standaard voorradig bij ons, en niet altijd goed leverbaar.

Interesse? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Jouw installateur voor zonnepanelen in Limburg

Greenworld is dé installateur voor zonnepanelen in Limburg. Ons ervaren team zorgt voor een professionele en betrouwbare installatie, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan. Als erkend zonnepanelen bedrijf in Limburg bieden we uitgebreide diensten, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen in Peel en Maas of ergens anders in Noord- of Midden-Limburg, wij staan voor je klaar met deskundig advies en een vrijblijvende zonnepanelen offerte. Kies voor Greenworld en geniet van lagere energiekosten en een duurzame energievoorziening.

Omvormer zonnepanelen

Bij zonnepanelen is een omvormer een essentieel onderdeel. Waar zonnepanelen een relatief simpel stukje techniek is met minimale slijtage, is je omvormer het kloppende hart van je systeem dat alle dagen hard moet werken. De omvormer bepaalt je uiteindelijke rendement. De omvormer bepaalt de brandveiligheid van je systeem. De omvormer bepaalt het serviceniveau dat je installateur kan bieden. Bovendien is de omvormer bij zonnepanelen het slijtende deel. Bezuinig je op de omvormer? Dan zul je later opnieuw moeten investeren in vervanging: goedkoop is duurkoop. Wij werken voornamelijk met Enphase micro-omvormers voor zonnepanelen, maar kunnen ook adviseren op en werken met andere standaarden uit de huidige solar markt zoals SolarEdge of SMA. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste omvormer die perfect aansluit bij jouw energiebehoeften en zonnepanelen systeem.

Enphase

Enphase is dé internationale marktleider als het gaat om micro-omvormers. In dit micro-omvormersysteem is niet er één omvormer, maar krijgt elk paneel een kleine omvormer. Dit brengt dezelfde onafhankelijk als het Solaredge systeem, maar geeft ook een aantal unieke voordelen. Bekijk hier de uitleg van de fabrikant zelf.

U kunt de materialen ook zelf komen bekijken in onze werkplaats in Maasbree, Limburg.

SolarEdge

SolarEdge is de marktleider in de optimizers. Het SolarEdge systeem is een omvormersysteem bestaande uit optimizers per paneel plus een omvormer. Het SolarEdge systeem leidt tot meer opbrengst doordat alle panelen onafhankelijk gaan werken. De voordelen van SolarEdge zijn:

SMA

Het Duitse SMA is de grootste producent van omvormers. SMA bestaat al meer dan 40 jaar en heeft zich neergezet als gerenommeerd merk op het gebied van energievoorzieningen en omvormers. De voordelen van SMA omvormers zijn:

Interesse? Bekijk onze referenties

Zonnepanelen combineren met warmtepomp of thuisbatterij?

Naast zonnepanelen kun je bij Greenworld ook terecht voor andere duurzame energieoplossingen. Zo zijn we bij Greenworld ook gespecialiseerd in warmtepompen en energieopslag in de vorm van thuisbatterijen. Voor maximale energie-efficiëntie en besparing, kun je ook zonnepanelen combineren met een warmtepomp of een thuisbatterij. Ontdek de voordelen van de zonnepanelen van Greenworld in combinatie met een warmtepomp of thuisbatterij. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk de onderstaande pagina’s.

Neem contact op

Meer informatie​ nodig?

Heeft u meer informatie nodig over warmtepompen of thuisbatterijen? Lees meer op de onderstaande pagina's.